Yoga

Astangajooga on intialaisen Shri K. Pattabhi Joisin kehittämä dynaaminen joogalaji. Astangajoogaharjoitus aloitetaan aina kehoa lämmittävin aurinkotervehdyksin. Oppilas harjoittelee asanoita eli jooga-asentoja tietyssä järjestyksessä keskittyen liikkeen sekä hengityksen yhdistämiseen. Astangajoogaharjoitus opettaa tietoista hengityksen käyttöä, parantaa keskittymiskykyä, lisää kehotietoisuutta ja voi vähentää stressiä.

Astangajooga vahvistaa kehoa ja lisää liikkuvuutta. Harjoitus myös rauhoittaa mieltä ja voi tuottaa kokemuksen liikemeditaatiosta. Jokainen joogaharjoitus päättyy hiljentymiseen sekä loppurentoutukseen.

Astangajoogan parissa oppilaat etenevät omassa tahdissaan, joten harjoittelu sopii kaikille. Astangajoogatunnit voivat olla ohjattuja tunteja tai Mysore-tunteja, jossa oppilas harjoittelee itsenäisesti oman hengityksen tahdissa opettajan avustaessa oppilasta tarpeen mukaan.

Varaa paikkasi tunnille täältä

Mysore

Maanantaisin

klo 18.00-19.20

Astangan alkeet

Maanantaisin

klo 19.20-20.30

Ohjattu tunti, jossa harjoitellaan astangajoogan seisomasarjaa mukaan lukien aurinkotervehdys B sekä kiertoliikkeet. Keskitymme myös nostoihin, punnerruksien tekniikan hiomiseen sekä astangajoogan loppuliikkeiden, kuten niska-hartiaseisonnon harjoitteluun. Tunti on dynaaminen.

Mysore

Tiistaisin

klo 17.30-19.00

Mysore

Keskiviikkoisin

klo 17.00-18.45

Mysore

Torstaisin

klo 17.30-19.00

Mysore

Sunnuntaisin

klo 16.00-17.30

Restoratiivinen jooga

Sunnuntaisin

klo 17.30-18.30

Pidätetään oikeudet aikataulumuutoksiin.