Anna Kallio

Workout & Yoga Töölö, Anna Kallio

Anna on salimme sähäkkä ja napakka energiapakkaus, liikunnanohjaaja, jonka tunneilla tehdään, eikä meinata. Vuodesta 2006 lähtien Anna on ohjannut ryhmäliikuntatunteja päätoimisesti yksityisillä saleilla ympäri pääkaupunkiseutua ja hänellä on vahva tausta myös esimiestehtävistä liikunta-alalta. Annan oma lajitausta yli kahdeltakymmeneltä liikuntavuodelta on erittäin monipuolinen ja hän kokeilee edelleen mielellään uusi lajeja sekä harjoitteita.

Erityisesti rankat intervallijumpat sekä toiminnallinen harjoittelu ovat lähellä Annan sydäntä. Annalle on todella tärkeää, että asiakas saa tunneilla irti sen, mitä useat ryhmäliikuntatunnille osallistuvat tulevat hakemaan eli hyvän ja kokonaisvaltaisen treenin. Annan tunneilla treenataan kovaa ja hiki lentää. Anna kannustaa haastamaan omaa kroppaa ja tavoittelemaan tuloksia.

Anna ohjaa lisäksi kehonhuoltotunteja sekä pilatesta, sillä vaativa ja rankka treeni tarvitsee vastapainoksi kehonhuoltoa sekä rentoutusta. Annan opetuksessa korostuu ajatus, että oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen kannalta on tärkeää myös huoltaa kehoa. Anna on koulutettu LCF Life Coach ja hän tekee salillamme tilauksesta mentaalivalmennuksia niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille. Anna on vahvistanut kehonhuolto-osaamistaan mm. Peak Pilates sekä Foam Roller -koulutuksilla.

Anna yhdistää ohjauksessaan niin itse koettua kuin muualta opittua siten että harjoituksesta muodostuu asiakkaalle mahdollisimman monipuolinen ja perusteellinen kokonaisuus.

Outi Sirviö

Workout & Yoga Töölö, Outi Sirviö

Salimme joogavastaava Outi aloitti astangajoogan harjoittelun vuonna 2007 vuosia jooganneen äitinsä jalanjäljissä. Outi kaipasi hektiseen juristin työhönsä vastapainoa sekä kunnon treeniä ja jäi ensimmäisestä joogatunnista lähtien astangajoogan koukkuun. Outi koki astangatunneilla niin fyysisiä haasteita kuin voimakasta keskittyneisyyttä ja mielenrauhaa, jota ei aiemmin ollut edes ymmärtänyt kaivanneensa.

Joogaopinnot veivät Outin lopulta Intiaan asti. Outi asui ja harjoitteli Intiassa viisi kuukautta vuosina 2010-2011, jolloin sai pääopettajakseen astangajoogan kehittäjän Shri K. Pattabhi Joisin tyttärenpojan R. Sharath Joisin. Outin joogamatka jatkui Intiasta Thaimaahan, jossa Outi suoritti Yoga Alliancen RYT200 -koulutuksen. Asetuttuaan takaisin Suomeen Outia pyydettiin opettamaan ensimmäistä kertaa ja lopulta hän perusti oman yrityksen siirtyen päätoimiseksi joogaopettajaksi.

Outi sai kansainvälisen opetusluvan astangajoogan ykkössarjaan pääopettajaltaan Sharathilta vuonna 2015. Outi on suorittanut lukuisia lisäkoulutuksia niin Suomessa kuin ulkomailla mm. joogan hengitystekniikasta, jooga-asanoiden avustamisesta sekä restoratiivisesta joogasta. Astangajoogan ohella Outi on syventänyt osaamistaan pilateksen sekä syvävenyttelyn parissa.

Outi haluaa kannustaa oppilaitaan löytämään oman kehonsa ja mielensä vahvuudet joogan avulla. Outi on opettajana tarkka ja korostaa hyvän harjoittelu- sekä hengitystekniikan oppimista heti alusta alkaen. Outi uskoo, että jooga sopii kaikille.

Suski Mantila

Workout & Yoga Töölö, Suski Mantila

Suski on salimme henkilökunnan ainoa maailmanmestari. Suskilla on yli kymmenen vuoden kilpaurheilutausta ja parhaat saavutukset ovat maailmanmestaruus voimannostossa sekä erittäin arvostetun IFBB:n Women’s Physique Overall -kisan voitto. Mitaleita ja sijoituksia löytyy myös SM-, PM- ja EM-kisoista voimannostosta, kehonrakennuksesta sekä Women’s Physiquesta.

Suskin nauru ja komennot ovat kaikuneet jumppasaleissa ympäri pääkaupunkiseutua jo vuodesta 2003, jolloin Suski suoritti ryhmäliikunnanohjaajakoulutuksen jatkaen kouluttautumista kuntosaliohjaajaksi. Kuntosaliyrittäjänä Suski on toiminut vuodesta 2009. Lisäkoulutusta Suski on hankkinut mm. liikuntalääketieteestä sekä ravinto-opista ja hänellä on myös painonnoston ohjaajakoulutus (taso 1).

Salillamme Suskin opettamiin lajeihin kuuluvat niin lihaskunto- kuin liikkuvat tunnit sekä perusvenyttely. Suskin tunnit ovat haastavia, mutta hän tarjoaa liikkeistä myös vaihtoehtoja, jolloin jokainen asiakas voi valita, millä tasolla harjoittelee. Suski opastaa asiakkaita mielellään henkilökohtaisesti ja etenkin oikeaoppiset nosto- sekä kyykkytekniikat kannattaa tarkistaa Suskin kanssa. Suski toteaakin leikkimielisesti, että hän takaa kehityksen treeneissä tai rahat takaisin!

Suski toimii aktiivisesti IFBB-tuomarina sekä tuomaritoimikunnassa. Fitnesslajien poseerausvalmentajana Suski vetää salillamme kuukausittain poseeraustreenejä. Olitpa sitten ammattiurheilija, aktiiviliikkuja tai ihan aloittelija, viihdyt, naurat ja kehityt varmasti Suskin opissa.